Lirik Lagu Shelly Rossi – Nangisi Rindu

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Nangisi Rindu – Shelly Rossi

Bli bisa mungkiri..
Sampean sing tek demeni..
Nanging apa daya sampean tega..
Nyiksa batin kula..
Sing lagi banget tresna..
Sampe nyesek nanceb ning..
Jero dada…

Senajan pisahan nanging sun..
Masih sayang..sampe kapan kula..
Tetep kelingan bli bakal sirna..
Sing pikiran banyu mata..
Netes yen wis kelingan…

Reff:
Nangisi diri..tetangisan..
Kelingan bae sampean..

Demene cuma ning sampean..
Bli bakal kanggo wong lian..

Senajana kakang mung gawe lara..
Nanging cinta kula bli bisa robah..

Senajan pisahan naning sun masi sayang..
Sampe kapan kula tetep kelingan..
Bli bakal sirna sing pikiran..
Banyu mata netes yen wis kelingan..

Reff:
Nangisi diri tetangisan..
Kelingan bae sampean..

Demene cuma ning sampean..
Bli bakal kanggo wong lian..

Senajana kakang mung gawe lara..
Nanging cinta kula bli bisa robah..

Bli bisa mungkiri..
Sampean sing tek demeni..
Nanging apa daya sampean tega..
Nyiksa batin kula..
Sing lagi banget tresna..
Sampe nyesek nanceb ning jero dada..

Senajan pisahan nanging sun..
Masih sayang..sampe kapan kula..
Tetep kelingan bli bakal sirna..
Sing pikiran banyu mata netes..
Yen wis kelingan…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here