Lirik Lagu Sri Avista – Kopi Lendot

tarlink web id
Lirik Lagu Kopi Lendot – Sri Avista
Gara-gara kopi lendot,
Laki sering sengat-sengot..
Yen bengi mangkat begadang,
Nongkronge ning warung wedang..

Gara-gara kopi lendot,
Sing ana ning warung toak..
Duit lan pekaya entog,
Kanggo nyewaki pelayan..

reff:
Tuku sapi ulihe bandot,
Lanange ngopi wadone nglendot..

Yen ning umah pengene sewot,
Rabine nglendot ngomonge abot..
Laki lagi kedanan ning kopi lendot,
Rumah tangga bahagia dadine pegot..

Gara-gara kopi lendot,
Sing ana ning warung toak..
Duit lan pekaya entog,
Kanggo nyewaki pelayan..

reff:
Tuku sapi ulihe bandot,
Lanange ngopi wadone nglendot..

Yen ning umah pengene sewot,
Rabine nglendot ngomonge abot..
Laki lagi kedanan ning kopi lendot..
Rumah tangga bahagia dadine pegot..

Gara-gara kopi lendot,
Laki sering sengat-sengot..
Yen bengi mangkat begadang,
Nongkronge ning warung wedang..

Gara-gara kopi lendot,
Sing ana ning warung toak..
Duit lan pekaya entog,
Kanggo nyewaki pelayan..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here