Lirik Lagu Suka Wijaya ft Susy Arzetty – Jalan Jalan

tarlink web id

Lirik Lagu Jalan Jalan – Suka Wijaya ft Susy Arzetty

Senok yu’ plesiran
Ayu mangkat jalan – jalan
Kita seneng – seneng
Aja sedih bokat puyeng

Kula beli nolak
Ning ajakan sampean
Tapi kula blenak
Sampean wis due demenan

Aja curiga senok sing percaya
Sing awit cilik a’a nembe kenal cinta
Nembeke senok sing tek demeni

Apa temenan apa sih rayuan
Kula bli yakin yen durung bersumpah
Sebab wong lanang akehe mung goda

Sebenere yati iku batur sekolah
Saban dina bebarengan karo a’a
Ora pernah janji apa – apa . . .
Tek anggepe mung baturan biasa

Ora percaya
Sungguh . . .
Buktine nyata
Ning ndi . . .
Mengko tek sumpah
Mangga . . .
Wong bohong kuh dosa
Bener . . .

Durung percaya
Busuuung . . .
Buktine ana
Lagi ning ndi . . .
Mengko tek sumpah
Mangga . . .
Wong bohong kuh dosa
Bener . . .

A’a . . .
Daleeem sayaaang
Sampean agamane apa sih ..
Oh islam . .
Wong islam kudu apa ..
Kudu bener kudu jujur
Yen bohong ..
Dosa . . .
Waras wonge mah
Hehe waras , masa edan

Senok yu’ pelesiran
Ayuh mangkat jalan jalan
Kita seneng seneng
Aja sedih bokat puyeng

Kula beli nolak
Ning ajakan sampean
Tapi kula blenak
Sampean wis due demenan

Aja curiga senok sing percaya
Sing awit cilik a’a nembe kenal cinta
Nembeke senok sing tek demeni

Apa temenan apa sih rayuan
Kula bli yakin yen durung bersumpah
Sebab wong lanang akehe mung goda

Sebenere yati iku batur sekolah
Saban dina bebarengan karo a’a
Ora pernah janji apa – apa . . .
Tek anggepe mung baturan biasa

Ora percaya
Sungguh . . .
Buktine nyata
Ning ndi . . .
Mengko tek sumpah
Mangga . . .
Wong bohong kuh dosa
Bener . . .

Durung percaya
Busuuung . . .
Buktine ana
Lagi ning ndi . . .
Mengko tek sumpah
Mangga . . .
Wong bohong kuh dosa
Bener . . .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here