Lirik Lagu Suka Wijaya – Lemu Tapi Ayu

    tarlink web id

    Lirik Lagu Tarling Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya

    Apa dure sun wong blesak
    Luruh jodoh susah
    Apa dure kurang ganteng
    Wadon laka sing demen
    Yen ana wadon gelem
    Sing aja ngrayu ngrayu
    Bagen lemu sing penting ayu..

    Memang kita gagal tampan
    Urip ya ora mapan
    Naksir anake wong sugih
    Kita bli mawas diri
    Pantes urip sengsara
    Susah luruh mertua
    Sebab kita rumasa anak polisi desa

    Reff:
    Pindang lombang iwake
    Baskom sendoke kelem
    Semene bujang kawake
    Langka sing gelem

    Memang ora gampang
    Luruh calon pasangan
    Senajan uwis pangset
    Durung di pai pareng

    Memang kita gagal tampan
    Urip ya ora mapan
    Naksir anake wong sugih
    Kita bli mawas diri
    Pantes urip sengsara
    Susah luruh mertua
    Sebab kita rumasa anak polisi desa

    Reff:
    Pindang lombang iwake
    Baskom sendoke kelem
    Semene bujang kawake
    Langka sing gelem

    Memang ora gampang
    Luruh calon pasangan
    Senajan uwis pangset
    Durung di pai pareng

    Apa dure sun wong blesak
    Luruh jodoh susah
    Apa dure kurang ganteng
    Wadon laka sing demen
    Yen ana wadon gelem
    Sing aja ngrayu ngrayu
    Bagen lemu sing penting ayu..

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here