Lirik Lagu Sultan Trenggono – Antara Cinta dan Dosa

tarlink web id
Lirik Lagu Antara Cinta Dan Dosa – Sultan Trenggono

Masih tek simpen
Ning sejerone ngati
Senajan raga
Ora mungkin bisa ndueni

Nanging kepaksa
Sun nuruti perasaan
Tulus kasih sayang
Slalu gawe kelingan

Terlanjur cinta
Ning ati terlanjur sayang
Najan kesiksa
Awan bengi dadi lamunan

Sing sadar diri
nanging resepe ning ati
Najan cinta sejati
Bli kudu memiliki

Reff:
Rasa cinta iki ora sebaene
nanging ati
Ora bisa ngilangakene

Akibat cinta kesiksa ning ati
Sing tek demeni
Wong sing wis due laki

Dosa lan siksa
Antara cinta
Bli bakal ilang ning jero dada
Cinta ning ati
Tek gawa mati

Terlanjur cinta
Ning ati terlanjur sayang
Najan kesiksa
Awan bengi dadi lamunan

Sing sadar diri
nanging resepe ning ati
Najan cinta sejati
Bli kudu memiliki

Reff:
Rasa cinta iki ora sebaene
nanging ati
Ora bisa ngilangakene

Akibat cinta kesiksa ning ati
Sing tek demeni
Wong sing wis due laki
Dosa lan siksa

Antara cinta
Bli bakal ilang ning jero dada
Cinta ning ati
Tek gawa mati

Terlanjur cinta
Ning ati terlanjur sayang
Najan kesiksa
Awan bengi dadi lamunan

Sing sadar diri
nanging resepe ning ati
Najan cinta sejati
Bli kudu memiliki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here