Lirik lagu Sultan Trenggono – Doyan Purik

tarlink web id
Lirik Lagu Doyan Purik – Sulan Trenggono

Keduhung kita rumah tangga
Sengsara rabi bli setia
Mekaya olih setitik
Wong wadon gampang purik

Wis weruh kita jiwa kuli
Nangapa sira jatuh hati
Kawin sira ngongkosi
Akhire sira sakiti

Ya Allah Ya Gusti jaluk diupai petunjuk  Ya Allah
Sadaraken wong wadon kula
Kuataken Iman Islam kula  Ya Allah
Sing sabar ya nok
Senang karo mama nerima

Reff.
Urip kapan senenge
Due rabi doyan purik ning emboke
Anak karo laki di tinggal ora diopeni

Sing eling ning anak mi..balika dingin

Kaya Ora niat
Rumah tangga bebarengan tekang tua
Masalah usaha setitik sira ora nerima
Kita kesiksa rabi aduh lara ati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here