Lirik Lagu Sultan Trenggono ft Noor Elfathony – Motor Kreditan

tarlink web id
Lirik Lagu Motor Kredit – Sultan Trenggono

L:
Ayam kate dawa cenggere
Wayah esuk kukuluruke
Sapa bae senok arane
Wonge ayu gede bokonge

P:
Dasar wong lanang bli sopan
Ngerau ngerayu wadon ning dalan
Tingkae kaya brandalan
Ngomong ngaco ora karuan

L:
Aja sombong dadi wong wadon
Bokat mengko dadi ketuwon
Ayu aja kanggo kadiran
Bokat dikemat dadi edan

P:
Pitung dukun pitung menyan
Ora bakal demen sampean
Mader lanang bli karuan
Modale mung motor kreditan

L:
Sombong
P:
Endah Kita
L:
Judes
P:
Bagen ora
L:
Trak jragal pisan waaawww
P:
Tak laporna ning satpam

P:
Ngobrol rayuan ning pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan

L:
Cuma guyonan tambang ngangguran
Lagi luruh wadon sing geleman

L:
Wis senoke gelema bae
P:
Emong sampeane laka duite
L:
KIh masih due duit receh
P:
Bli cukup go tuku bensine
Dasar wong lanang kere
Luruh gratisan bae

L:
Aja sombong dadi wong wadon
Bokat mengko dadi ketuwon
Ayu aja kanggo kadiran
Bokat dikemat dadi edan

P:
Pitung dukun pitung menyan
Ora bakal demen sampean
Mader lanang bli karuan
Modale mung motor kreditan

L:
Sombong
P:
Endah Kita
L:
Judes
P:
Bagen ora
L:
Trak jragal pisan waaawww
P:
Tak laporna ning satpam

P:
Ngobrol rayuan ning pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan

L:
Cuma guyonan tambang ngangguran
Lagi luruh wadon sing geleman

L:
Wis senoke gelema bae
P:
Emong sampeane laka duite
L:
KIh masih due duit receh
P:
Bli cukup go tuku bensine
Dasar wong lanang kere
Luruh gratisan bae

L:
Ayam kate dawa cenggere
Wayah esuk kukuluruke
Sapa bae senok arane
Wonge ayu gede bokonge

P:
Dasar wong lanang bli sopan
Ngerau ngerayu wadon ning dalan
Tingkae kaya brandalan
Ngomong ngaco ora karuan

L:
Aja sombong dadi wong wadon
Bokat mengko dadi ketuwon
Ayu aja kanggo kadiran
Bokat dikemat dadi edan

P:
Pitung dukun pitung menyan
Ora bakal demen sampean
Mader lanang bli karuan
Modale mung motor kreditan

L:
Sombong
P:
Endah Kita
L:
Judes
P:
Bagen ora
L:
Trak jragal pisan waaawww
P:
Tak laporna ning satpam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here