Lirik Lagu Susy Arzetty – (120) Satus Rongpuluh Dina

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling (120) Satus Rongpuluh dina – Susy Arzetty

Lintang kang damari ombak kang bantali
Angin kang ngitiri mendung kang warnai
Kula dedonga ning setiap ambekan
Moga slamet kakang ning lautan

Gandulane ning jangkar kanggo neteg e ati
Kakang mangkat berlayar demi anak istri
Satus rongpuluh dina kakang ning duwur banyu
Muga slamet kakang sing nemu rahayu

Reff:
Najan pengarak bli dadi rintangan
Doane kula ora pegot go sampean

Bengi sun melek awan sun ngempong
Belani laki mugia along
Belani laki mugia along

Gandulane ning jangkar kanggo neteg e ati
Kakang mangkat berlayar demi anak istri
Satus rongpuluh dina kakang ning duwur banyu
Muga slamet kakang sing nemu rahayu

Reff:
Najan pengarak bli dadi rintangan
Doane kula ora pegot go sampean

Bengi sun melek awan sun ngempong
Belani laki mugia along
Belani laki mugia along

Lintang kang damari ombak kang bantali
Angin kang ngitiri mendung kang warnai
Kula dedonga ning setiap ambekan
Moga slamet kakang ning lautan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here