Lirik Lagu Susy Arzetty – Cinta Ora Sempurna

tarlink web id

Lirik Lagu Cinta Ora Sempurna – Susy Arzetty

Cinta asale sing perasaan
Lirkaya angin nusuk ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni

Rindu ibarat ayang-ayangan
Kadang sing teka cuma bayangan.
Peteng katone langka sing puguh
Gambar ati pecah wis ora utuh

Reff :
Cinta ora ngewujud hasrat ora ngebentuk
Tapi dahsyat rasane yen wis pegot tresnane
Cinta ora sempurna sering gawe ketuwon
Urip lawas demenan tapi ora kelakon

Mungkin Tuhan wis due rencana
Tapi Tuhan uga sing nentukena

Rindu ibarat ayang-ayangan
Kadang sing teka cuma bayangan.
Peteng katone langka sing puguh
Gambar ati pecah wis ora utuh

Reff :
Cinta ora ngewujud hasrat ora ngebentuk
Tapi dahsyat rasane yen wis pegot tresnane
Cinta ora sempurna sering gawe ketuwon
Urip lawas demenan tapi ora kelakon

Mungkin Tuhan wis due rencana
Tapi Tuhan uga sing nentukena

Cinta asale sing perasaan
Lirkaya angin nusuk ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here