Lirik Lagu Susy Arzetty – Simbar Mata

tarlink web id
Lirik Lagu Simbar Mata – Susy Arzetty

Dudu sun mabok kenang saking gantenge
Dudu sun torog kenang saking garange

Sing gawe ati kula kegembang
Uwonge alim soleh lan sopan

Apa wong demen bagus e jare dewek
Jare wong ireng jare kula mah ganteng

Bonggan nabrak murag ning longan
Wong demen pengene sawang sawangan

Dudu sun mabok kenang saking garange

Reff:
Simbar mata megare ning klapukan
Sun kelingan bae kenang idepe

Pribasane piting cilik saba tapingan
Sun kelayu kang kula demen sampean

Duh kang mas kula arep kaulan
Yen kang mas gelem dadi demenan

Apa wong demen bagus e jare dewek
Jare wong ireng jare kula mah ganteng

Bonggan nabrak murag ning longan
Wong demen pengene sawang sawangan

Dudu sun mabok kenang saking garange

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here