Lirik Lagu Susy Arzetty – Wani Piro

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Wani Piro – Susy Arzetty

Sanja sih sanja kudu sing weruh wayah
Dolan sih dolan kudu sing weruh ning jam
Yen sanja pengen sing sue
Kudu sing sore-sore
Jam sanja,,,ana batese

Demen sih demen
Ngerti rasane wong demen.
Kangen sih kangen
Ngerti rasane wong kangen
Yen dolan bli gelem manjing
Alesane endase pusing
Percis kaya arjuna matane beling

Lamon kakang demen kula wani piro
Najan kula rangda pindo durung kendo
Ibarat hp seken sinyal
Bagus kesing kenceng

Lamon kakang ngawain kula ora rugi
Ora larang ngadol wani tuku wani
Yen durung yakin ning ati siap garansi
Rumasa ws rangda pindo wani piro
Wani piro-wani piro-wani piro

Demen sih demen
Ngerti rasane wong demen.
Kangen sih kangen
Ngerti rasane wong kangen
Yen dolan bli gelem manjing
Alesane endase pusing
Percis kaya arjuna matane beling

Lamon kakang demen kula wani piro
Najan kula rangda pindo durung kendo
Ibarat hp seken sinyal
Bagus kesing kenceng

Lamon kakang ngawain kula ora rugi
Ora larang ngadol wani tuku wani
Yen durung yakin ning ati siap garansi
Rumasa ws rangda pindo wani piro
Wani piro-wani piro-wani piro

Sanja sih sanja kudu sing weruh wayah
Dolan sih dolan kudu sing weruh ning jam
Yen sanja pengen sing sue
Kudu sing sore-sore
Jam sanja,, ana batese

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here