Lirik Lagu Susy Yess – Laki Nelayan

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Laki Nelayan – Susy Yess

Nasib badan duwe laki nelayan
Sandang sandung bli keurusan
Kaya urip rasa kesepian
Tapi kula tetep sayang ning sampean

Lamon kakang balik ning daratan
Molah nendo dilawani utang juragan
Kanggo modal mabok-mabokan
Sampe anak istri kurang jajan
Aduh kakang elinga ning masa depan

Ibarat kaya gunung lukisan
Sing kadoan katone bagus pisan

Duwe laki wong nelayan
Pikiran blenak yen jagat musim udan

Lamon kakang balik ning daratan
Molah nendo dilawani utang juragan
Kanggo modal mabok-mabokan
Sampe anak istri kurang jajan
Aduh kakang elinga ning masa depan

Ibarat kaya gunung lukisan
Sing kadoankatone baguspisan

Duwe laki wong nelayan
Pikiran blenak yen jagat musim udan

Nasib badan duwe laki nelayan
Sandang sandung bli keurusan
Kaya urip rasa kesepian
Tapi kula tetep sayang ning sampean

Lamon kakang balik ning daratan
Molah nendo dilawani utang juragan
Kanggo modal mabok-mabokan
Sampe anak istri kurang jajan
Aduh kakang elinga ning masa depan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here