Lirik Lagu Tarling Sinare Wulan – Tatik Indarti

Sinareng wulan
Surem ketutup ning mendung
Langka cahya gawe ati bingung

Manis janjine
Bli nyangka pait akhire
Sampe hati sampeyan ninggale

Oh kasih mustikaneng ati
Sekiyen wis ganti kekasih

Sinareng wulan

Rupa bagus lan gagah kaya satria
Bli nyangka hatine buaya

Urip bahagia dadi harapan kula
Derita sing tek rasakenang

Oh cinta sing pernah tek rasa
Sekiyen mung tinggal cerita

Sinareng wulan

Rupa bagus lan gagah kaya satria
Bli nyangka hatine buaya

Urip bahagia dadi harapan kula
Derita sing tek rasakenang

Oh cinta sing pernah tek rasa
Sekiyen mung tinggal cerita

Sinareng wulan
Surem ketutup ning mendung
Langka cahya gawe ati bingung

Manis janjine
Bli nyangka pait akhire
Sampe hati sampeyan ninggale

Oh kasih mustikaneng ati
Sekiyen wis ganti kekasih

Sinareng wulan