Lirik Lagu Tatim S Feat Tia Inova – Janji Suci

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Janji Suci – Tatim S Feat Tia Inova

Pr :
Duh kangmas jare kuh demen,
Ning kula jare kuh kangen,
Poma aja kanggo dolanan,
Sing tek jaluk kudu temenan..

Lk :
Sumpah mati kakange janji,
Bli bakal arep ngingkari,
Cintane kakang mung siji,
Cuma senok sing tek anti..

Pr : Ibarat kula sing dadi kembange
Lk : Kakang kumbange..
Pr : Ibarat kula sing dadi wulane
Lk : Kakang lintange..
Duet : Susah seneng, wong loro bareng nglakoni

reff :
Lk :
Njaluk apa, srog ngomonga
Demi cinta ning tia, kakange rela..
Pr :
Dudu emas, lan permata
Sing di jaluk, emane tumekang tua..
Duet : Janji suci, sampe sehidup semati..

Pr :
Duh kangmas jare kuh demen,
Ning kula jare kuh kangen,
Poma aja kanggo dolanan,
Sing tek jaluk kudu temenan..

Lk :
Sumpah mati kakange janji,
Bli bakal arep ngingkari,
Cintane kakang mung siji,
Cuma senok sing tek anti..

Pr : Ibarat kula sing dadi kembange
Lk : Kakang kumbange..
Pr : Ibarat kula sing dadi wulane
Lk : Kakang lintange..
Duet : Susah seneng, wong loro bareng nglakoni

reff :
Lk :
Njaluk apa, srog ngomonga
Demi cinta ning tia, kakange rela..
Pr :
Dudu emas, lan permata
Sing di jaluk, emane tumekang tua..
Duet : Janji suci, sampe sehidup semati..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here