Lirik Lagu Tia Nevaria – Kenang Kemat

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Kenang Kemat – Tia Nevaria

Sedina yen bli ketemu
Ati kula rasane rindu
Apamaning yen sewulan
Kula bisa edan jejaranan

Padahal kakang due rabi
Tapi bathin pengene nemoni
Tekade kula uwis dadi
Bagen pegat pisah karo laki

Kang kula dikemat apa
Sampe klalen.. segala-gala

Kang bathin kula kesiksa
Bli mikiri.. ning keluarga
Anak laki bli keurusan
Gara-gara kenang kemate sampean

Padahal kakang due rabi
Tapi bathin pengene nemoni
Tekade kula uwis dadi
Bagen pegat pisah karo laki

Kang kula dikemat apa
Sampe klalen.. segala-gala

Kang bathin kula kesiksa
Bli mikiri.. ning keluarga
Anak laki bli keurusan
Gara-gara kenang kemate sampean

Padahal kakang due rabi
Tapi bathin pengene nemoni
Tekade kula uwis dadi
Bagen pegat pisah karo laki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here