Lirik Lagu Tia Permatasari – Seliter Muncung

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Seliter Muncung – Tia Permatasari

Layang-layang mabur ning mega biru
Kebayang, kebayang kakang kulane melu
Indramayu ngetane desa Cirebon
Kang melu, kang melu kula pengen kelakon
Sendal petal cangking cangking
Sekarat Kadal montang-manting
Kang kula pengen dikawin..

Kelap-kelip, lampu sedawaeng dalan
Asik asik, yen lagi karo demenan
Lir ibarat, wong loro Rama lan Shinta
Kakang sayang tulung aja ninggalena
Beras seliter muncung
Kakang balik kulane mangmung
Indramayu ngetane desa Cirebon
Kang melu, kang melu kula pengen kelakon
Sendal petal cangking cangking
Sejarat Kadal montang-manting
Kang kula pengen dikawin…

Kelap-kelip, lampu sedawaeng dalan
Asik asik, yen lagi karo demenan
Lir ibarat, wong loro Rama lan Shinta
Kakang sayang tulung aja ninggalena
Beras seliter muncung
Kakang balik kulane mangmung

Layang-layang mabur ning mega biru
Kebayang, kebayang kakang kulane melu
Indramayu ngetane desa Cirebon
Kang melu, kang melu kula pengen kelakon
Sendal petal cangking cangking
Sekarat Kadal montang-manting
Kang kula pengen dikawin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here