Lirik Lagu Titin Hermawan – Pitung Taun

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Pitung Taun – Titin Hermawan

Pitung taun kangmas kula ngenteni
Setekane sampean pujaan ati
Pikir nglamun pengen gelis dadi siji
Sebab kula kangmas abot ning janji

Sumpah suci kangmas saksi illahi
Batin sedih yen turu bli bisa lali
Selawase bagen dadi prawan sunti
Lamun janji kangmas bli bisa bukti

Reff:
Mas aja melang
Sun tresna seribu sayang
Jiwa lan raga
Sun pasrah kanggo sampean

Mas pitung taun
Lawase kita hubungan
Apa mengkenen
Wong demen durung klaksanan

Bayangan sampean
Sabandina teka
Kadang banyu mata kangmas
Niba ora krasa

Sumpah suci kangmas saksi illahi
Batin sedih yen turu bli bisa lali
Selawase bagen dadi prawan sunti
Lamun janji kangmas bli bisa bukti

Reff:
Mas aja melang
Sun tresna seribu sayang
Jiwa lan raga
Sun pasrah kanggo sampean

Mas pitung taun
Lawase kita hubungan
Apa mengkenen
Wong demen durung klaksanan

Bayangan sampean
Sabandina teka
Kadang banyu mata kangmas
Niba ora krasa

Pitung taun kangmas kula ngenteni
Setekane sampean pujaan ati
Pikir nglamun pengen gelis dadi siji
Sebab kula kangmas abot ning janji

Sumpah suci kangmas saksi illahi
Batin sedih yen turu bli bisa lali
Selawase bagen dadi prawan sunti
Lamun janji kangmas bli bisa bukti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here