Lirik Lagu Ulfa Tanjung – Lara

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Lara – Ulfa Tanjung

Ibarate gelas tiba ning duwur watu
Pasti pecah ora bakal bisa utuh
Mengkonon pada kula sing lagi lara

Coba bae bayangaken sapa uwonge
Lagi demen diputus langka salahe
Kakang balen karo bekas rabine

Reff:
Apa sing masih kurang
Sayange kula ning dika
Sampe tega ninggal lian
Kaya ora due dosa

Sun ngrasa wong bli due
Tapi tulung aja ngeceh
Ora maksa ning deweke
Demen kula sing bengene

Kien los temenan tiburana wadone dika
Kula rela nrima senajana ati lara
Senajana ati lara

Ibarate gelas tiba ning duwur watu
Pasti pecah ora bakal bisa utuh
Mengkonon pada kula sing lagi lara

Coba bae bayangaken sapa uwonge
Lagi demen diputus langka salahe
Kakang balen karo bekas rabine

Reff:
Apa sing masih kurang
Sayange kula ning dika
Sampe tega ninggal lian
Kaya ora due dosa

Sun ngrasa wong bli due
Tapi tulung aja ngeceh
Ora maksa ning deweke
Demen kula sing bengene

Kien los temenan tiburana wadone dika
Kula rela nrima senajana ati lara
Senajana ati lara

Ibarate gelas tiba ning duwur watu
Pasti pecah ora bakal bisa utuh
Mengkonon pada kula sing lagi lara

Coba bae bayangaken sapa uwonge
Lagi demen diputus langka salahe
Kakang balen karo bekas rabine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here