Lirik Lagu Uus Erdysta – Dewa Ati

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Dewa Ati – Uus Erdysta

Sang kekasih si dewane ati
Tulunggg tekaha gawa cinta suci
Kangen lan rindu bli bisa di bendu
Pengen ketemu rasane ampun
Kula wis yakin
Takdire wong loro ana jodoh

Kang masssss
Gawaen kula wis bli kuat
Nyangga asmara
Cinta manjing ning sungsum
Nahane demen sampe ngelamun

Sun emong di tinggakaken
Manut be ning wong ganteng

Kangen lan rindu bli bisa di bendu
Pengen ketemu rasane ampun
Kula wis yakin
Takdire wong loro ana jodoh

Kang masssss
Gawaen kula wis bli kuat
Nyangga asmara
Cinta manjing ning sumsum
Nahane demen sampe ngelamun

Sun emong di tinggalaken
Manut bae ning wong ganteng

Sangg kekasih si dewane ngatti
Tulung tekaha gawa cinta suci

Kangen lan rindu bli bsa d bendu
Pengen ketemu rasane ampun

Kula wis yakin
Takdire wong loro ana jodoh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here