Lirik Lagu Vivy Oktaviyani – Rebutan Anak

tarlink web id
Lirik Lagu Rebutan Anak – Vivy Oktaviyani

Dudu pait karna perpisahan
Mung anak ganjelane
Saban dina nangis kesepian
Urip dipisah karo anakan…

Apa dika bli ngrasakena
Sangang wulan gawa kandungan
Mungkin dika bli ngrasana lara
Perihe wong ngetokaken bocah…

Nangapa kula blolih nemoni…

Reff :

Ikatan getih bli mungkin bisa dipisahkena
Laki ana mantane anak mah langka bekase

Pengen nemoni anak kaya dipersulit
Dika tegane misah anak lan emboke

Apa dika bli ngrasakena
Sangang wulan gawa kandungan
Mungkin dika bli ngrasana lara
Perihe wong ngetokaken bocah…

Nangapa kula blolih nemoni…

Reff :

Ikatan getih bli mungkin bisa dipisahkena
Laki ana mantane anak mah langka bekase

Pengen nemoni anak kaya dipersulit
Dika tegane misah anak lan emboke

Dudu pait karna perpisahan
Mung anak ganjelane
Saban dina nangis kesepian
Urip dipisah karo anakan…

Apa dika bli ngrasakena
Sangang wulan gawa kandungan
Mungkin dika bli ngrasana lara
Perihe wong ngetokaken bocah…

Nangapa kula blolih nemoni…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here