Lirik Lagu Wa Deles Warsita – Pengen Sugih Dunya

    tarlink web id

    Lirik Lagu Tarling – Wa Deles Warsita

    Lamon kula sugih dunya
    Arep amal lan ibadah
    Fakir miskin yatim piatu
    Aduh melas aduh melas
    Iku sih wajib dibantu

    Sayang sayang deles wong mlarat
    Pengen mangan dadak gegulat
    Luruh esuk kanggo sore
    Aduh gusti aduh gusti
    Primen nasib deles iki

    Reff:
    Sun urip dadi wong bujang
    Platuran bli kena nentang
    Waya bengi enak turu
    Aduh ati aduh atis
    Di kongkon manggul weluku

    Sun urip dadi wong bujang
    Platuran bli kena nentang
    Waya bengi enak turu
    Aduh ati aduh atis
    Di kongkon manggul weluku

    Sayang sayang deles wong mlarat
    Pengen mangan dadak gegulat
    Luruh esuk kanggo sore
    Aduh gusti aduh gusti
    Primen nasib deles iki

    Reff:
    Sun urip dadi wong bujang
    Platuran bli kena nentang
    Waya bengi enak turu
    Aduh ati aduh atis
    Di kongkon manggul weluku

    Sun urip dadi wong bujang
    Platuran bli kena nentang
    Waya bengi enak turu
    Aduh ati aduh atis
    Di kongkon manggul weluku

    Sayang sayang deles wong mlarat
    Pengen mangan dadak gegulat
    Luruh esuk kanggo sore
    Aduh gusti aduh gusti
    Primen nasib deles iki

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here