Lirik Lagu Wa Kumis Ardiansyah – Anake Sapa

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Anake Sapa – Wa Kumis Ardiansyah

Gara gara kesirian tangga
Sing wis pada sugih pekaya
Pikir seneng mung tinggal cerita
Setekane rabi sing arabia

Garis nasib sing ora di sangka
Gawe aib ning anak keluarga
Ati ancur mung tinggal cerita
Rabi balik gawa anake sapa

Reff:
Dasar awak sial nasib sing lagi buntal
Boro boro seneng malah gawe ati dugal

Rasa isin wirang laki sing kari nyandang
Akibat wong wadon
Bli nurut printah wong lanang

Aduh lara ning ati
Arep gebug bli wani
Kula pasrah ya ilahi robi

Garis nasib sing ora di sangka
Gawe aib ning anak keluarga
Ati ancur mung tinggal cerita
Rabi balik gawa anake sapa

Reff:
Dasar awak sial nasib sing lagi buntal
Boro boro seneng malah gawe ati dugal

Rasa isin wirang laki sing kari nyandang
Akibat wong wadon
Bli nurut printah wong lanang

Aduh lara ning ati
Arep gebug bli wani
Kula pasrah ya ilahi robi

Gara gara kesirian tangga
Sing wis pada sugih pekaya
Pikir seneng mung tinggal cerita
Setekane rabi sing arabia

Garis nasib sing ora di sangka
Gawe aib ning anak keluarga
Ati ancur mung tinggal cerita
Rabi balik gawa anake sapa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here