Lirik Lagu Wati Jepang – Emong Disakiti

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Emong Disakiti – Wati Jepang

Ati kecewa karna demen sampean
Rasane ati lara ora kejagan
Ning janjine manis kaya madu
Tapi ning buktine mung bohong melulu

Cukup ning kene kita pisahan bae
Rasane bli kuat due pacar hianat
Akhiri bae cerita sing sedih
Sebab ati nisun emong disakiti

Pinter sampean ucap aken janji
Pengen sampean urip dadi siji
Pinter sampean ucap aken janji
Pengen sampean urip dadi siji
Tapi nyatane cuma bohongan
Cintane sampean mung kanggo dolanan

Ati kecewa karna demen sampean
Rasane ati lara ora kejagan
Ning janjine manis kaya madu
Tapi ning buktine mung bohong melulu

Cukup ning kene kita pisahan bae
Rasane bli kuat due pacar hianat
Akhiri bae cerita sing sedih
Sebab ati nisun emong disakiti

Pinter sampean ucap aken janji
Pengen sampean urip dadi siji
Pinter sampean ucap aken janji
Pengen sampean urip dadi siji
Tapi nyatane cuma bohongan
Cintane sampean mung kanggo dolanan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here