Lirik Lagu Tarling Luwi Gede – Wedy Bubraxs

Gede gedene gunung luwih gede hasrat kepengen tepung
Senok ora bakal keduhung lamon senok karo kakang tepung

Jero jero lautan luwih jero cintane kakang
Aja watir aja melang kakang ora bakal gawe wirang

Reff:
Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah lahire

Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah batine
Senok aja nganggep sepele
Kakang luwih gede segalane

Jero jero lautan luwih jero cintane kakang
Aja watir aja melang kakang ora bakal gawe wirang

Reff:
Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah lahire

Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah batine
Senok aja nganggep sepele
Kakang luwih gede segalane

Gede gedene gunung luwih gede hasrat kepengen tepung
Senok ora bakal keduhung lamon senok karo kakang tepung