Lirik Lagu Wedy Bubraxs – Luwi Gede

Lirik Lagu Tarling Luwi Gede – Wedy Bubraxs

Gede gedene gunung luwih gede hasrat kepengen tepung
Senok ora bakal keduhung lamon senok karo kakang tepung

Jero jero lautan luwih jero cintane kakang
Aja watir aja melang kakang ora bakal gawe wirang

Reff:
Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah lahire

Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah batine
Senok aja nganggep sepele
Kakang luwih gede segalane

Jero jero lautan luwih jero cintane kakang
Aja watir aja melang kakang ora bakal gawe wirang

Reff:
Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah lahire

Luwih gede luwih gede
Luwih gede nafkah batine
Senok aja nganggep sepele
Kakang luwih gede segalane

Gede gedene gunung luwih gede hasrat kepengen tepung
Senok ora bakal keduhung lamon senok karo kakang tepung

About Kang Muh

Hoby akan membuat website agar bisa bermanfaat untuk orang lain yang ingin mengetahui informasi tentang tarling

View all posts by Kang Muh →

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *