Lirik Lagu Yani Ridho – Emong Wayuan

tarlink web id
Lirik Lagu Emong Wayuan – Yani Ridho

Kang kula pasrah
Urip melu sampean
Siji sing tek jaluk
Kula emong wayuan…
Pribasane godong pring murage miring
Pikir pusing yen kakang arang kesanding

Bengen kita bahagia
Sekien kula sengsara
Kakang membagi cinta
Karo wong wadon lian
Kula emong wayuan

Lara ning ati kaya kebakar geni
Panas sing tek rasa
Ora eling apa apa…

Kang kula pasrah
Urip melu sampean
Siji sing tek jaluk
Kula emong wayuan…
Pribasane godong pring murage miring
Pikir pusing yen kakang arang kesanding

Bengen kita bahagia
Sekien kula sengsara
Kakang membagi cinta
Karo wong wadon lian
Kula emong wayuan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here