Lirik Lagu Yani Ridho – Mina Ayu

    tarlink web id

    Lirik Lagu Tarling Mina Ayu – Yani Ridho

    Ikan bakar mina ayu haji nasdiah
    Pantai limbangan juntinyuat indramayu
    Etong, kakang, kakap merah, udang,cumi
    Sambele sedep sing matek gawe ngedani

    Es klapa muda, jus alpukat,
    Melon lan jeruk
    Pantai limbangan
    Kesawang indah lan sejuk
    Muda mudi sing lagi pasang pasangan
    Mina ayu minangka dadi kenangan

    Reff:
    Haji nasdiah mina ayu haji nasdiah
    Enak pisan ikan bakare
    Haji nasdiah mina ayu haji nasdiah
    Sopan ayu si pelayane

    Sekabeane tua enom pada mampir
    Soal rasa ora perlu mikir mikir

    Es klapa muda, jus alpukat,
    Melon lan jeruk
    Pantai limbangan
    Kesawang indah lan sejuk
    Muda mudi sing lagi pasang pasangan
    Mina ayu minangka dadi kenangan

    Reff:
    Haji nasdiah mina ayu haji nasdiah
    Enak pisan ikan bakare
    Haji nasdiah mina ayu haji nasdiah
    Sopan ayu si pelayane

    Sekabeane tua enom pada mampir
    Soal rasa ora perlu mikir mikir

    Ikan bakar mina ayu haji nasdiah
    Pantai limbangan juntinyuat indramayu
    Etong, kakang, kakap merah, udang,cumi
    Sambele sedep sing matek gawe ngedani

    Es klapa muda, jus alpukat,
    Melon lan jeruk
    Pantai limbangan
    Kesawang indah lan sejuk
    Muda mudi sing lagi pasang pasangan
    Mina ayu minangka dadi kenangan

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here