Lirik Lagu Yati Barbara – Cukup Larane

tarlink web id

Lirik Lagu tarling Cukup Larane – Yati Barbara

Wis pirang balen sampean janji
Tapi langka sing ditepati

Kula wis ngerti ning soal janji
Yen dipikiri lara ning ati
Wis cukup sepisan larane
Hubungan kula sampe ning kene

Reff:
Ibarat godog nyawang wulan
Cinta kula bli mungkin dadi kenyataan

Percuma aja marek mene
Ora bakal nerima sampean cintane
Cukup larane

Kula wis ngerti ning soal janji
Yen dipikiri lara ning ati
Wis cukup sepisan larane
Hubungan kula sampe ning kene

Reff:
Ibarat godog nyawang wulan
Cinta kula bli mungkin dadi kenyataan

Percuma aja marek mene
Ora bakal nerima sampean cintane
Cukup larane

Wis pirang balen sampean janji
Tapi langka sing ditepati

Kula wis ngerti ning soal janji
Yen dipikiri lara ning ati
Wis cukup sepisan larane
Hubungan kula sampe ning kene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here