Lirik Lagu Yoshica Komara – Masih Kangen

tarlink web id

Lirik Lagu Masih Kangen – Yoshica Komara

Dasare masih demen
Buktine masih kangen
Kadang kadang ati kelayu
Bli tahan rasa pengen ketemu…

Kepaksa pisah dudu putus ning dalan
Kepaksa pisah mungkin karna suratan…

Inget waktu pisahan
Tetangisan barengan
Bli sadar nangis ning pangkonane
Kien cuma tinggal bayangane…

Reff:

Sing tek tekuni sing tek lamuni
Cinta sejati sayang ora dadi siji…
Memang jodoh pati kuasa ilahi
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji…

Sing tabah oh kasih
Aja cilik ati
Cinta kang sejati
Tetep abadi…

Inget waktu pisahan
Tetangisan barengan
Bli sadar nangis ning pangkonane
Kien cuma tinggal bayangane…

Reff:

Sing tek tekuni sing tek lamuni
Cinta sejati sayang ora dadi siji…
Memang jodoh pati kuasa ilahi
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji…

Sing tabah oh kasih
Aja cilik ati
Cinta kang sejati
Tetep abadi…

Dasare masih demen
Buktine masih kangen
Kadang kadang ati kelayu
Bli tahan rasa pengen ketemu…

Kepaksa pisah dudu putus ning dalan
Kepaksa pisah mungkin karna suratan…

Inget waktu pisahan
Tetangisan barengan
Bli sadar nangis ning pangkonane
Kien cuma tinggal bayangane…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here