Lirik Lagu Yoshica Komara – Racun Asmara

tarlink web id

Lirik Lagu Racun Asmara – Yoshica Komara

Kisah nyata sing nyandang lelara
Gawe kecewa batin sulaya

Sing paling paite waktu sun putus asa
Nggawa wong wadon ning adepan mata
Ati sun lara

Mader lanang bli siji bae
Kaya langka maning sejene

Ora bakal sun putus asa
Kenang lanang racun asmara
Wis percuma bli bakal sun nerima

Sing paling paite waktu sun putus asa
Nggawa wong wadon ning adepan mata
Ati sun lara

Mader lanang bli siji bae
Kaya langka maning sejene

Ora bakal sun putus asa
Kenang lanang racun asmara
Wis percuma bli bakal sun nerima

Kisah nyata sing nyandang lelara
Gawe kecewa batin sulaya

Sing paling paite waktu sun putus asa
Nggawa wong wadon ning adepan mata
Ati sun lara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here