Lirik Lagu Yoshica Komara Takon Wali

tarlink web id
Lirik Lagu  Takon Wali Yoshica Komara

Ya Allah Ya Robbi …
Kaberan temen uripe yun ning alam dunya..
Sing cilik tekang dewasa
Ora pernah ketunggon karo wong tua

Wancine ning tengae wengi
Sun takon semlumae bumi
Raga wis kerasa mati
Sapa sing arep tek ganduli

Sing Cilik wareg di gebugi
Emane mung nalika bayi
Gede urip gan percuma
Ning dunya bli ketunggon wong tua

Reff
Ya Allah … Hu Robbi
Ning endi nitipaken diri
Sengsara tek niati
Bokat wis takdire Illahi

Ngelakoni urip tetangisan
Takon wali seturuteng dalan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here