Lirik Lagu Yoshica Komara – Urip Rangdaan

tarlink web id

Lirik Lagu Urip Rangdaan – Yoshica Komara

Sun pasrah urip lagi rangdaan
Awak gering mikiri sampean
Kekasih kang wis ninggal kari
Duh rasane sampe panas perih

Duh kakang sing wis lepas ning tangan
Sampe hati ningal keturunan
Duh kula sing dadi emboke
Krasa melas bli tega nyawange

Dudu bae sih kula emong ganti wong lian
Kula melang bli eman ning keturunan

Dudu bae sih kula sungkan ganti pasangan
Kula melang olih wong sing hidung belang
Kaya cukup sepisan nggo pengalaman
Sun ngrasani lakoni urip rangdaan

Duh kakang sing wis lepas ning tangan
Sampe hati ningal keturunan
Duh kula sing dadi emboke
Krasa melas bli tega nyawange

Dudu bae sih kula emong ganti wong lian
Kula melang bli eman ning keturunan

Dudu bae sih kula sungkan ganti pasangan
Kula melang olih wong sing hidung belang
Kaya cukup sepisan nggo pengalaman
Sun ngrasani lakoni urip rangdaan

Sun pasrah urip lagi rangdaan
Awak gering mikiri sampean
Kekasih kang wis ninggal kari
Duh rasane sampe panas perih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here