Lirik Lagu Yoyo Suwaryo – Dudu Kanda Tapi Bukti

tarlink web id

Lirik Lagu Dudu Kanda Tapi Bukti – Yoyo Suwaryo

Dudu kanda tapine bukti
Nasib sing masih tek alami
Cerita masalah cinta
Seneng tapi mung sementara

Lanang wadon pada senenge
Mung angel arep dadi sijine
Karena prestasi lan materi
Angel arep dadi sawiji
Dudu kanda tapine bukti

Duh… Bagja diri
Pisah karo kekasih

Demi harta lan tahta
Rela di gawe apa

Lanang wadon pada senenge
Mung angel arep dadi sijine
Karena prestasi lan materi
Angel arep dadi sawiji
Dudu kanda tapine bukti

Duh… Bagja diri
Pisah karo kekasih

Demi harta lan tahta
Rela di gawe apa

Dudu kanda tapine bukti
Nasib sing masih tek alami
Cerita masalah cinta
Seneng tapi mung sementara
Dudu kanda tapine bukti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here