Lirik Lagu Yoyo Suwaryo – Kepegot Tresna

tarlink web id
Lirik Lagu Kepegot Tresna – Yoyo Suwaryo

Mengkene temen rasane,
Blenak pikir selawase..
Nglakoni kepegot tresna,
Pisah karo keluarga..

Yen bengi slalu keimpi,
Batin masih dadi siji..
Sun nangis yen nyawang wulan,
Kelingan lagi demenan..

reff:
Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
Kelingan janji kang dingin..

Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
kEmutan janji kang dingin..

Tresnaning ati mung siji,
Sampe kapan ora lali..
Najan ragane pisahan,
Tapi batine barengan..

Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
Kelingan janji kang dingin..

Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
kEmutan janji kang dingin..

Mengkene temen rasane,
Blenak pikir selawase..
Nglakoni kepegot tresna,
Pisah karo keluarga..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here