Lirik Lagu Yoyo Suwaryo – Madep Rai Mungkur Ati

tarlink web id

Lirik Lagu Madep Rai Mungkur Ati – Yoyo Suwaryo

Apa artine priben maksude
Rumah tangga sapa ngkana sapa ngkene
Batin kesiksa nangis bli bisa
Banyu mata tuniba tan ora krasa

Ahire kula saiki ngarti
Mboke bocah madep rai mungkur ati
Yen ora nrima bengen ngomonga
Kula ora arep bakal maksa cinta

Reff:
Tanpa salah digawe lara
Rusak jiwa kelawan raga

Lara awak akeh tambane
Lara ati angel obate
Apa kula ngalah apa kudu pisah

Ahire kula saiki ngarti
Mboke bocah madep rai mungkur ati
Yen ora nrima bengen ngomonga
Kula ora arep bakal maksa cinta

Reff:
Tanpa salah digawe lara
Rusak jiwa kelawan raga

Lara awak akeh tambane
Lara ati angel obate
Apa kula ngalah apa kudu pisah

Apa artine priben maksude
Rumah tangga sapa ngkana sapa ngkene
Batin kesiksa nangis bli bisa
Banyu mata tuniba tan ora krasa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here