Lirik Lagu Yuliana ZN – Rada Edan

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Rada Edan – Yuliana ZN

Bakal sugih duit, mabok wadon
Bakal usum panen, mabok main..
Dasare sampean, ora weruh ning eman
Rada edan..

Deleng rambut abang, gampang mrangsang
Ana rangda ayu, pengen melu..
Sing gembreng pirang pirang,
Sing bagus pating tletek,
Sasarane angger rabi dewe..

Reff:
Bakal wis miang sanca,
Balik bli weruh wayah,
Dasare lanang tukmis,
Bli kena deleng sing klimis,
Kesel kesel kesel kesel,duh kesel..

Yen layung ngadu ning dalan,
Ngomonge masih bujangan,
Ngadiraken sugih duit,
Padahal ning rabi pelit,
Dasar dasar dasar dasar dasar, rada edan..

Deleng rambut abang, gampang mrangsang
Ana rangda ayu, pengen melu..
Sing gembreng pirang pirang,
Sing bagus pating tletek,
Sasarane angger rabi dewe..

Reff:
Bakal wis miang sanca,
Balik bli weruh wayah,
Dasare lanang tukmis,
Bli kena deleng sing klimis,
Kesel kesel kesel kesel kesel,duh kesel..

Yen layung ngadu ning dalan,
Ngomonge masih bujangan,
Ngadiraken sugih duit,
Padahal ning rabi pelit,
Dasar dasar dasar dasar dasar dasar, rada edan..

Bakal sugih duit, mabok wadon
Bakal usum panen, mabok main..
Dasare sampean, ora weruh ning eman
Rada edan..

Deleng rambut abang, gampang mrangsang
Ana rangda ayu, pengen melu..
Sing gembreng pirang pirang,
Sing bagus pating tletek,
Sasarane angger rabi dewe..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here