Lirik Lagu Yuliana ZN – Rahasia Cinta

tarlink web id

Lirik Lagu Rahasia Cinta – Yuliana ZN

Masih kelingan bae
kebayang ning Lewane
pertama kenalan rasane deg degan
Dibuai sanjungan sejuta rayuan

Nanging ora berdaya
Kula ora kuasa
Kakang wis rumah tangga bli mungkin laksana
CUma rasa cinta sing dadi rahasia

Priben lamon kula kangen
Mendi arep ngelampiasaken

Batin rasane ketuwon
Sedih kepengen ketunggon
Ndemeni sampean cuma ning lamunan
Bli mungkin dadi kenyataan

Nanging ora berdaya
Kula ora kuasa
Kakang wis rumah tangga bli mungkin laksana
CUma rasa cinta sing dadi rahasia

Priben lamon kula kangen
Mendi arep ngelampiasaken

Batin rasane ketuwon
Sedih kepengen ketunggon
Ndemeni sampean cuma ning lamunan
Bli mungkin dadi kenyataan

Masih kelingan bae
kebayang ning Lewane
pertama kenalan rasane deg degan
Dibuai sanjungan sejuta rayuan

Nanging ora berdaya
Kula ora kuasa
Kakang wis rumah tangga bli mungkin laksana
CUma rasa cinta sing dadi rahasia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here