Lirik Lagu Tarling Wedus Cempe – Yuni Sahara

Kita rangda olih telung wulan
Kawinane mung sedina
Due laki ngajaki bae tukaran
Ora mikiri mekaya

Dasar lanang kaya wedus cmpe
Due rabi masih nganggur bae
Ora mikir ning anak karo rabine
Mikire ning rangda bae

Reff:
Ciri ciri wong lanang wedus cmpe
Due rabi pengen enake bae
Mulane kita enak gah dadi rangda

Ciri ciri wong lanang wedus cempe
Due rabi di kon dadi tki
Mulane esuk kawin sore mareni

Dasar lanang kaya wedus cmpe
Due rabi masih nganggur bae
Ora mikir ning anak karo rabine
Mikire ning rangda bae

Reff:
Ciri ciri wong lanang wedus cmpe
Due rabi pengen enake bae
Mulane kita enak gah dadi rangda

Ciri ciri wong lanang wedus cempe
Due rabi di kon dadi tki
Mulane esuk kawin sore mareni

Kita rangda olih telung wulan
Kawinane mung sedina
Due laki ngajaki bae tukaran
Ora mikiri mekaya

Dasar lanang kaya wedus cmpe
Due rabi masih nganggur bae
Ora mikir ning anak karo rabine
Mikire ning rangda bae