Lirik Lagu Yusiana Dewi – Kelingan Wong Tua

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Kelingan Wong Tua – Yusiana Dewi

Duh nasib kula iki
Durung Weruh Wong Tua siji
Mama Mimi ning endi
Kulae wis pengen nemoni

Sing cilik sampe dewasa
Durung weruh wujud wong tua
Jare omonge tangga
Kula kuh masih due wong tua

Reff:
Duh gusti kang kuasa
Kula nyuwun ampura
Kuataken iman lan islam
Tabah ngadepi cobaan

Yen awan dadi bayangan
Yen bengi mama dadi impian
Duh kuayang temen senenge
Yen mama mimi ana ning kene

Reff:
Duh gusti kang kuasa
Kula nyuwun ampura
Kuataken iman lan islam
Tabah ngadepi cobaan

Yen awan dadi bayangan
Yen bengi mama dadi impian
Duh kwayang temen senenge
Yen mama mimi ana ning kene

Sing cilik sampe dewasa
Durung weruh wujud wong tua
Jare omonge tangga
Kula kuh masih due wong tua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here