Lirik Lagu Yuyun Mahadewi – Bata Rengat

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Bata Rengat – Yuyun Mahadewi

Bonteng mletak ketuan uwit
Bata rengat kepangan dina
Kelungsen rangda maesan
Njentul kraca ngenteni cinta

Didol larang langka sing nganyang
Diobral murah langka sing nyarah
Alad eled pengen gage laki
Ketrawelan pengen ana sing mareki

Njentul kraca saban bengi
Ngelus ngelus bantal guling
Kasur rasane bantat
Kaya bata rengat

Apa kudu adus kramas
Ning buyut marongge
Ngilangaken kebel
Supaya lanang ngusel

Didol larang langka sing nganyang
Diobral murah langka sing nyarah
Alad eled pengen gage laki
Ketrawelan pengen ana sing mareki

Njentul kraca saban bengi
Ngelus ngelus bantal guling
Kasur rasane bantat
Kaya bata rengat

Apa kudu adus kramas
Ning buyut marongge
Ngilangaken kebel
Supaya lanang ngusel

Bonteng mletak ketuan uwit
Bata rengat kepangan dina
Kelungsen rangda maesan
Njentul kraca ngenteni cinta

Didol larang langka sing nganyang
Diobral murah langka sing nyarah
Alad eled pengen gage laki
Ketrawelan pengen ana sing mareki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here