Beranda Label Damar Kanginan

Label: Damar Kanginan

Lirik Lagu Yuliana ZN – Damar Kanginan

Lirik Lagu Bisikan Ati - Yuliana ZN Matane kaya damar kanginan, Lambene kaya kepundung abang.. Pengen ora kejagan, ning sajerone lamunan Pancen ati kula rasa kegembang.. Kelingan ning manis meseme, Kelingan...

LIRIK POPULER

HOT NEWS